Обща информация

Публикации:
1937 (0.503 на ден)
Титла под името:
king for a day
Личен текст:
старата школа
Възраст:
29
Местонахождение:
Nowhere, B.G.
Дата на регистрация:
13.03.08, 20:46
Локално Време:
26.09.18, 06:26
Език:
Bulgarian
Последно активен:
08.06.16, 12:45
Подпис:
No hay amigos! Ni enemigos!
Lucha necia!
Todos contra todo!